RSS

Lega + unLega~

LEGA sebab dah anta 1st draft yang tak complete lagik..

baru jep anta tadi (05/04/10), supposely kene submit 2 minggu yang lepas (20/03/10)..

BAIK BETUL ANAK MURID PROF MAD NI, hehe...

sori prof, anta lambat, i busy ngan dinner hari tuh, bwahaha~~ baju i tak siap!

masuk-masuk bilik Ms Chen, die panggil name aku..

hah.. sudah! ape pulak kali ni?

"pastu die tanye, awak punye dah siap?".. aku ngan bangga jawab, "dah, dah anta kat prof mad.. tapi die tak check lagik..."

miahaha.. camne die nak check kalo aku baru jep anta sejam sebelum jumpe Ms Chen, bertuah sungguh perangai ekau marnie weii~~

unLEGA nye sebab:

(i) full draft kene anta 18/04/10 ni--> full draft maksud nye sume kene ade ok, dr A-Z kene complete.. die nak bagi grade dah, erk...? baru jep anta 1st draft, dah kene anta full draft pulop!

(ii) viva presentation 25/04/10 tapi kan 20/04/10 ade paper Special Technique~ ma aih, gawat ni, satu nota tak sentuh lagik pon.. mane bule maen sembunyik kat pungok dah time ni, ahaaaiii~

(iii) report QA yang experiment nye subulan lepas tak siap lagik... PARAH ok! naseb minggu ni en. Fahmi cuti, yeehaaww~~

(iv) tiket flight tak beli lagik.. nak balik bile pon tak tau, ngee~~ sedangkan adek haku tgh tido tido kat umah kot time aku tengah pulun jawab soklan dekat DU n sedang berhempas pulas present research haku yang haku pon sendirik agak-agak tak faham..miahaha~~

(v) dah lah.. sgt byk le pulak unLEGA nye~~ satgi aku jadik gilak bile fikir-fikir apsal unLEGA lagik banyak dr lega~

bubye.. i nak bersiap-siap g kelas JEPUN, hari ni nak datang awal~~ selalu nye lewat 15 minit jew pon, cikgu tuh nak kecoh jugak~

p/s: nak bagi good impression bile kelas dah nak habes... penting weh, sebab ade markah tuk kelakuan~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 Pot Pet Pot Pet...!!:

buduUtara_cikun said...

semoga dapat siapkn keja on tyme!!!
[cewah ttbe baek..maklum la da last2 month kn..kui3]

~ m a r n y ~ said...

eeuuww~~ mesti rindu ngn boni nnt, =(