RSS

Dia.Jua.Aku.Kasihi

terlebey gediks lak aku rasa kerana membuat entri ini...ni kes rindu gila-gila tp tak leh luahkan, kesian daku...1st time aku rasa aku kesian kan diri sendiri~

aku tau orang tuh mesti tak kan pernah baca blog haku, tak kan pernah jumpe FB haku, so aku bule la meluahkan sume rasa perasan suka benci cinta sayang kat sini, haha...

kenapa dia tak kan pernah jumpa? kerana dia bukan celik IT, haha..

pada saat dan ketika ini, rindu gila la ngan 'dia' tapi disebabkan sangat banyak hal yg aku rasa tidak akan menyebelahi kami, maka aku memutuskan bahawa adalah sgt tidak patut menjalin hubungan lagik~ kerna itu hanya akan menyakitkan hati dan perasaan ke2-2 belah pihak..

mungkin ini adalah jalan yg terbaik yg pernah aku pilih tuk hubungan ini..

p/s: I LOVE U Dia.Jua.Aku.Kasihi~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 Pot Pet Pot Pet...!!:

kasanova pencen said...

tapi aku jumpa hahaha

~ m a r n y ~ said...

iya... kamu jumpa ;)