RSS

i nak try yang ni pulakk.... ;)

weeee... i nak try jus kurus yang baruuu~

dah puas minum jus mate diet 5...

so, i decide, next month nak try yang ni pulak...



hopefully, berkesan macam jusmet kan... ;)
kalo turun 15kg terus lagik bagus, ;)
yang ni kire affordable la berbanding jusmet, cheap & save..
ada 30 sachets, minum 2 sachets/day...
miro mok kate sedap,rase cam milo...
wee... kalo rase cam milo, 3 kali sehari minum pon takpe...
sebab i loike choc flavor ;)

BUT

i kena la habes kan 8 sachets jusmet yang i ada lagik...
agak agak 8 sachets, bule turun 5 kg, huahua....
dah gemok sangat ni, makan tak hengat...
so kena turun sampai aim 55 kg, ari tuh aim 60 kg, dah tercapai~

SO SEKARANG 55 kg, weeee.... kalo dapat 55 kg, mesti body i solid molid slim gitew, wakakaka (dah start perasan)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 Pot Pet Pot Pet...!!:

mieraNawi said...

wahhhh...55kg u... i nmpaknye kene uasaha lg gigih laa.. hahahha

~ m a r n y ~ said...

angan2 aku jah tuh.... hehe~

comey said...

adik nk tnya jus mate 5 ke rxlite..yg mana betul2 berkesan?akak nk kurus gok ni

~ m a r n y ~ said...

sy tak try lagik rx-lite, alhamdulillah jusmet mmg kire bkesan la, even dah stop amek, berat tak naek mendadak mcm produk yg lain.. ;)