RSS

:: like a kiddo ::

tetibe aku ase aku cam budak-budak la pulak...

fikiran tak matang...

g chat ngan miro...

bubbling tah pape..

perasaan tak puas hati yang membuat kan aku menaip benda yg bongek...

haha... tapi mestilah aku terfikir benda tuh kan before aku taip, aiyark~

keji nye aku...

tapi kat mane aku nak carik CIKGU ni..pheww~

mesti miro gelak besar kot bace aku nye statement, sebab aku pon tergelak sendirik bile bace balik, hihi....

dulu mase nanes gile2 sebab frust pon g bilek miro mok gak, ekeke...tak leh blah ok scene tuh...

g larik laju-laju dari hujung ke hujung bangunan, sebab bilek miro terletak di hujung kanan nurani, bilik aku lak di hujung kiri nurani...

punye la laju larik supaya air mata tak jatuh dalam perjalanan, sampai jek bilik miro..

aku nanes cam orang kematian laki...tp mmg betul pon laki aku larik time 2, hihi...

tapi pas nanes aku rase dah ok... then, start malam tuh konon, nak lupe kan die, lupe la sangat...

naek naek katil, before tido nanes lagik, bangun sok pagi mata pedih, wuwuwuwu...

sekarang dah besar kot..

dah tak kesah dah hal hal macam tuh..

cewah~ sebab sekarang aku tgh fikir nak keje gaji ribu riban, nak shopping every month!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 Pot Pet Pot Pet...!!:

Ask said...

Singgah nfollow.. visit me back n follow skali ya.. =)

http://renunganask.blogspot.com

~ m a r n y ~ said...

done ;)