RSS

oh my Godnesss! i makan dgn banyak nya~

eleh... makan banyak pon kecoh ke ko marnie~ ok, sangat takyah kecoh ok kalo badan aku kurus melidi tapi ni badan aku kembang cam belon, harus la kecoh...

lunch tadi aku dah makan burger daging + milk tea, tak leh tinggal ok milk tea,my fevrett sejak aku duk U, kat kelate tea beng sedap2 weyh, pandai cik abe kelate buat tehhh ;)

tp pearl tuh aku tak suke la, liat semacam jehh,so aku order yg tak de pearl,
milk tea semata-mata ;)

beger aku tuh sejibik cam ni tau, cume hitam sikit la kot aku nyeee...
n takde jagung & tomato kat sebelah2 tu haaa~~

kira nya lunch berat sikit la (sikit la sangat kalo dah pekene burger) sebab ingat kan malam tanak makan.. ehem~~ seb bek aku order bege daging n milk tea jeh kan, kalo aku add on wafle sekali, mau nye aku tak nanes darah malam ni....

*************************************************************************************
balik dari keje, my dear anta balik, ajak g makan.. actually, aku dah kenyang, tapi sebab gatal kan nak bersama ngan dia, agaga.. aku pon kate yes jeh, wow~~

ktorang g KFC, sila amek perhatian yer... kat atas aku state aku dah kenyang kan, tapi sampai2 jeh kfc leh lak aku g order beger lagikkk, weyh.. perot ko tak reti kenyang ke marnie, asal ko tak sedar yang ko dah gemuk ni?? ;(

haaaa.... ni dia yang aku bahamm petang tadiikk!

**************************************************************************************
dan sewaktu entri ini ditulis, perut ku berasa lapa lagik, dan before mandi tadi aku sempat ngintai ada apa kat meja makan, tapi aku dah lupa ada lauk apa, cuma yang aku ingat ada 2 pinggan kat atas meja makan, menandakan nenek aku dah sediakan tuk aku makan...

Mana bule menghancurkan harapan orang tua,so aku decideee.. jap lagi aku nak turun makan, yeehaaawwww!!!!!!~~

*gambar sume tuh aku google tauuu tauuu tauuu... so tulisan cina tuh, abaikan ehhh*

p/s: next week i'll be missing my dear so much, kurus la aku...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 Pot Pet Pot Pet...!!:

miss.efa said...

nak diet, sile jgn minum teh lepas marni sayang~~~