RSS

auw.. betapa eksotiknya diri ku~

beberapa minggu lepas teringin nak makan daging arnab sambil-sambil teringin nak makan & minum semua benda yang berkaitan dengan coklat.. auw~~!!


seb bek tak request nak makan daging arnab berbulu brownish, tak pon request benda yang bukan-bukan macam arnab goreng bersos coklat.. hah amek ko~ mengidam sangat!

seb bek jugak sekarang aku tak pregnant, kalo tak berliur la anak dalam perut aku sebab tak dapat makan daging arnab, hukhukhuk...

cite sal makan dan pregnant ni, automatik tengok perot aku, semakin berlipat, aduyaii~~ camne ni? tapi takpe sebab perut 'orang itu' lagi besaq dari perot aku, hehe...

haip... camne aku tau perot dia lagik besar? sila jangan fikir yang bukan-bukan okay.. aku curik-curik ngintai time dia drive jeh, wakaka...

tapi kan perot dia tak pernah la pulak tersangkut kat troli, tapi aku.. uwwwwaaa~~

ko kena diet la marni, tengok tuh punggung tak lepas! auwww~~

camne nak diet kalo sekarang ni nafsu makan membuak-buak, yang lebey teruk membuak kepada makanan yang bersifat exotic, seb bek la aku tak mintak sup torpedo, hahahaha~~

sekarang pulak tetibe rasa nak makan sup gear box la, paru masak sambal la takpon kerabu perot.. or kerabu paru, OMG.. sedap nya kalo dapat makan tuh sume~

teruk la nafsu makan aku ni... T_T


p/s: orang tuh nak tak sembelih arnab tuk aku eh? *wonder*


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 Pot Pet Pot Pet...!!:

stacy said...

banyak2 daging....arnab juga ko mau...
buat ak pun mo makan jugaT.T.....

~ m a r n y ~ said...

iya stacee.. betul2 mau rasa oo daging arnab tuh mcm mana, sedap ka nda, hihi