RSS

:: saya nak tawen ::

Tetiba kan malam ni kan saya agak gediks.. auww! Saya cakap kat My Incik Munchet yang saya nak kawen, syndrome apakah ini?

Okay ni syndrome orang duk jauh-jauh, akibatnya asyik fikir nak dekat-dekat jah! Biarpon selama ini I keep saying that I am not ready yet~but malam ni, buleh describe dengan 1 perkataan jah, iaitu G.E.D.I.K.S!

Okay fine.. saya mengaku saya merindui dia, tiap kali terlihat kete Pesona yang berwarna Chiffon Green, suddenly teringat cite zaman muda-mudi dulu.. OMG! Teruknya angau sawan cinta saya, muahaha… over kan!

Tapi ya la kena sangat banyak bawak bersabar... hurmmm~ Sekarang Miro Mok la yang semakin hampir kan, geget jari kelingking jah la ko Marnie weh kalo Miro kuar dating, OMGucciii!

Padan muka tak buleh dating T_T.. uwwa~ sampai bila tak bule kuar dating ni? Merana lah hati merah jantung berlubang saya… sekali lagik over!
Malam ini memang nak over-over pon, sampai sapa-sapa yang baca ini jadik muntah hijau kuning coklat, yucks.. kotoh!

Kalau adik saya or sepupu sepapat saya terbaca entri ini, sila Syyyhh… okay? *tak bule kecoh2, nanti ma ayah saya susah hati sebab saya dah terlalu dewasa* hakhakhak….

Terlalu dewasaaaa? Mari lah kita memahami nya secara masing-masing…

p/s: nak tepek picca My Incik Munchet sebesar kertas A4 dalam purse, logic tak?

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 Pot Pet Pot Pet...!!:

DK Norharlisa said...

hang gatai na..hahaha

mieraNawi said...

entry yg sgt gendikkkssss k... muahahahahaha....
xpe, ak x biase dating2 nih... duk dekat pon xle nk dating gakkkk

~ m a r n y ~ said...

isa: ko pon gatal jugak kan? kan? kan?

miro: sangat la tak biasa kan, sampai g ziarah kat kajang tuh, hihi