RSS

:: Gediksnya awak ::

Ini adalah entri tersengal ya kawan-kawan…

Saya rindu la nak datingdating dengan kekasih hati saya..

Setiap hari Sabtu, mesti akan jumpa dia kecuali la kalo dia or saya balik kg masing-masing, tak jumpa la kan… sebab kg saya dengan dia bukan la bersebelahan yek, ibarat macam orang Kedah bercinta dengan orang Kelantan la~

Tapi dah berapa kali Sabtu dah saya tak dating dan dapat jumpa dia, huhu… kali ini ibarat orang Kl bercinta dengan orang Australia, hahahha.. gilos! Memang susah nak jumpa, dating kat henpon jeh la gamak nya T_T


Itu jah sebenarnya saya nak bagitaw! Chiaw~~

p/s: okay awak gediks, tau dah!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 Pot Pet Pot Pet...!!:

erysweetie said...

aku pun dah lameeee tak dating...sob sobs

~ m a r n y ~ said...

sama la nasib badann, wuwuwuwu