RSS

:: Bulan Jun adalah Bulan Datang Bulan Sedunia ::

Hari ni I amek Emergency Leave (EL), lately mood terumbang-ambing ke laut la.. Siyes takde mood sangat, tension macam minggu pertama masuk call floor, kenapa kah Marni? 
Diri sendiri pon takde jawapan yang tepat…

Dah masuk hari ke 7 dalam bulan Jun, tapi rezeki macam tak berada di tempat ku pada bulan ni, sobs3x….

Hari ni malas gilak nak g keje, mood mengalahkan pompuan mengandung… rasa nak marah-marah orang pon ada, so better aku tak masuk call floor, satgi muncung jeh mulut aku kan.. takpon nanti habes sume customer aku tengking..

Dah la aku plan tak g keje, aku malas nak contact team leader aku sebab tak tau napeeee… Lastly dia call twice, tapi aku refuse to answer, not so in mood to talk, give me one day without talking over the phone, I hate it!

So, I just text him “I tak sedap badan, tak larat, sorry lambat inform”, ayat berbasa-basi sudah, aku siyess malas nak tengok apa-apa panggilan or sms dari skrin telefon, he replied “Marni, the process is you should call and inform me what happen to you…”

Then I put my henpon in silent modeeee……

Sorry my team leader… I sangat2 takde mood and tak larat~ apa nak jadi esok, jadi la~

This is unplanned leaveeee……! Also unpaid leave, tq~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 Pot Pet Pot Pet...!!:

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah blog AKU SEBUTIR PASIR hamba kalau berminat nak baca my travelling experiences ke 46 buah negara.. :)