RSS

:: alahai... gown kembang~~ ::

gown kembang?? mau berlakon cite fairy tale kah? no... no... no...

sebab nak dinner Med Rad ok, sebok duk carik baju yg bertemakan elegant..

huhu.. nak apply kan prof mad nye quote, simple but elegant, bule kan kan kan...

simple... pakai selipa jamban, bule? hiks3x...

aku nak kate aku ni elegant la even pakai selipa jamban, haha... ye ye je, pakai baju cantik pon, tah2x x elegant gak...hihi

s0, aku pon try lar tengok2x kat tenet... hurm~~

susah dowh carik baju, haish~~ dengan size yg cmni, isau aku..

rase2x nak pakai gown singkat... dan dan pakai legging tapi kan, erm.. kaki aku besar gedabak hokey.. sangat tak chanteq!

meh meh tengok beberapa design yang aku agak2x aku bekenan... tapi mane nak carik?


cantheq kan? nak yg camtuh... huh~

s0, kalo x dapat carik yang aku berkenan... last choice ade la JUBAH, hiks3x..

p/s: xpe... xpe.. nanti aku dah beli baju dinner, aku nak upload!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 Pot Pet Pot Pet...!!:

RoRy RoSe said...

puk2, ko mo buka tudung time dinner, then pakai bju mcm dlm gmbr tu ? ermmmm......mgkin kena bkotak2 jusmate baru dpt pakai baju gtu puk :p hee..jgn marah..

~ m a r n y ~ said...

haha.. of cos la i dah dpt baju yg lebey kurg camtuh, hehehe...