RSS

:: Kring... kring... kring... ::

Ok tuh bukan bunyik perot lapa yer...

tuh henset ak bunyik time aku tido, ngeee...

sekitar kul 11 pg td, tetibe henset bunyik.. aku pon dgn mamai nye tengok sape yg call

uish~~ kat skrin henset aku tuh naek no KL,

aku jawab lambat sikit, berdehem2x bberapa saat tuk menghilangkan suare seksi baru bangun tido aku...

sambil2x nak jawab tuh, aku sempat berfikir kali ni bini sape lah pulak yg call nak kate aku kaco laki die...

on de way nak angkat tuh, baru teringat aku takde skandal ngan laki org skrg ni, ffuuhhh3x... *lega hokey*, hahaha...

"hello...." ceyt... ak dengar suare ery, haish~~ dak montel ni call ghope nye, bwat sakit jantung aku jep...heee~~

die call tanye camne aku bwat spageti hari tuh... haishh~~ nak tambah lemak lg kew ery? ngee~~

pas cakap2x ngan die cmne nak bwat... aku pon sambung tido balik--> pemalas hokey~


huhu... sedap ok spageti itew, lapa~ lapa~ lapa~ tp tuh bukan spageti yg ak mahupon ery bwat~

sejam setengah pastu, ade call masuk lagi..

haish~~ kali ni no sabah lak, sekitar tempat aku..

control suare lagi... adeeeiihh~~ sambil tuh fikir, aku x pernah ade skandal ngn laki orang kat kampung aku,

s0, xyah risau... tah2x yg ni sbb nak interview ak kerje, adeeiiss~~ *cuak hokey*

aku pon jawab la fon tuh dgn suare yg seayu mungkin, hiks3x...

ceyttt... sekali lagi, maci aku rupe nye, hahahaha~~

die mintak tolong survey kan baju siap, die kate ade kenduri kawen... aku pon jawab dalam mamai2x.. hokey tapi harge rm150 above la kot~

die pon sampaikan, raye ni nak tangkap gmbr 1 famili besar lagi, bab maci2x paci2x aku dari semenanjung sume balik...

fine... kire nye kene kumpul duet tuk baju raye lagi, haish~~

baju dinner n konvo pon xde lagi ni, adeeeiiiss~~

p/s: kalo la duet mcm simleon dkt game the sim kan bagus, bule kutip2x dr pokok gitew..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 Pot Pet Pot Pet...!!:

cik ery said...

nak mkn spegetiiiiii...huk2..sedap woo aku masak =p

~ m a r n y ~ said...

erk... sedap eh ko masak? *konpius*,hiks3x..

ct pon call aku sal spageti, demam agak nye korg ni~~ahaiii!