RSS

cement la marni bukan siemens~ aduyai!

disebabkan sebutan cement and siemens adalah lebey kurang, maka aku pom bule tersyasyul gitew, hakhakhak...

tadi kat opis, aku g fax dokumen pe mende tah g branch yg 1 lagik.. pas jek fax dokumen tuh, aku kena confirm kan la, surat tuh sampai ke dop.. so, ak pon call la orang yg berkenaan kan~

orang yg berkenaan pon jawab lew call haku.. oh ye~ ni 1st time aku pegang henpon opis, selalu nye ak gune telefon ofis yg biase jek, 2 pon call sebab mau pass tuh LPO no lepas drg anta invoice kat opis aku.. sumpah aku tak tau LPO stand for what, Late Purchase Order kot, wahahaha... suke ati aku jek~

ok.. sambung2x, aku pon call la itew staff nama Araleng d Tawau branch kalo tak silap~ aku tak pernah ckp pon ngan dia ni, kire nya tgh hari tadi, 1st time lew cakap ngan dia even dah sebulan lebey aku keje kan.. hehe~~

so, before cite ape2x sal dokumen yg aku fax tadik, die bule interbiu aku lagik, ceyt.. naseb tak tanye aku dah kawen ke belom~~ pastu, dia pom tanya aku, document tadik tuh sume tuk cement keeeww~~

eeuwww... pada pemikiran aku, cement=siemens~ aku pon konfident la jawab yerp, sume tuk mesin siemensss~~ dalam 2 3 saat baru perasaan yg aku tersasul, bile mase lak company tempat aku kerje ade kaitan ngan siemens~~

syarikat aku bukan pengeluar mesin CT SCAN ok~ haha.. tp forwarding lorry yg angkut cement~~aduyai... apa la ko marni, selalu sangat buat silap~~ hahaha

mase study-study dulu langsung tak minat kat ct scan pon.. dah keje lorry cement, baru ko minat eh, padan mukaaaa~~ hehehehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 Pot Pet Pot Pet...!!:

cik ery said...

muahahahhahahhahahhaha.... mesin ct scan jugak yg ko ingt

~ m a r n y ~ said...

2 la pasalll... bile sedar aku dah tersasul, aku senyum sorg2x~~