RSS

REGRET!

Pagi ni kan tetiba rasa sangat letih melihat diri sendiri kat dalam cermin… biasa nya tak letih pon, depends on what I m wearing that day, but this morning.. urghhhh! Tensi tengok badan sendiri~ ;(

Weird kan.. the day before today, yesterday la senang cerita, gembira jeh aku tengok diri aku kat dalam cermin tuh, tak rasa benci ke menyampah ke… sebab semalam aku pakai baju kurung kot~ so, nmpk tak gemok, erkkk….

Ataupon sebab last nite aku makan banyak, so pertambahan berat badan tuh berlaku pada pagi ini ;(.. selalu nya after 8pm, aku tak sentuh makanan dah.. tapi semalam lain la pulak cerita nya, aku makan dengan sangat banyak…

*sedey okay*

Semalam aku mandi agak awal ya, kul 8 pm aku dah mandi, selalu nya kul 9.30 baru nak terhegeh-hegeh mandi… nape bule lewat sampai camtuh mandi nya? Well, dah nama nya pon Siti Marni Awang.. niat nak mandi tuh dah terbit kul 8 pm lagik, dah memang siap nak mandi pon, kain batik dah tersarung kat badan, tapi bila nampak tilam jeh, aku duk guling-guling kat atas tilam tuh sampai sejam lebey, apa kesss????

Pas sejam lebey guling-guling, baru la bangun nak mandi… hihi~ so, pas aku mandi jeh kompom la dah kul 10 pm kan biasa nya, masa tuh kompom la dah ngantuk kan, kompom la tak fikir makan kan… kannn..

Tapi semalam, mandi awal… pakai baju lambat gilak, siap maci aku jerit dari ruang tamu dengan nama penuh aku lagik suh kuar makan… auwww~~!!

Okay fine, aku pon decide nak makan sekeping jehhh… tapi cannot behave weyh, pisang tuh sedap gilak, aku tak pernah makan, maka aku pon membaham 6 ke 7 batang pisang tersebut dengan pencicah nya sambal udang kering, sedap gilakkk…. Semalam tak menyesal makan

Tapi pagi ni, I M SO REGRET ;(

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 Pot Pet Pot Pet...!!:

cik ery said...

haha..behave mok...behave! =p